Friday, October 12, 2007

Autumn Vegetable Soup



Click to see our great selection of gifts!




Autumn Soup

Autumn is the perfect time for making this flavorsome soup. It is easy to make and good for you. This was one of the soups my dad would make when I was growing up and is still one of my favorite soups. The tantalizing aroma will warm up the house and bring a smile to the taste buds. Hearty and colorful, and titled accordingly, this is the “must make” soup recipe for Fall.

Ingredients:
3 medium carrots, rinsed and chopped
1 medium onion, rinsed, peeled and chopped
5-6 medium Russet potatoes
3 celery stalks, rinsed, chopped
1 large can tomato juice
1 large can diced tomatoes
1 1/2 pounds lean ground beef
3 Bay leaves
1 tsp. Seasoned Salt
Salt
Pepper

In medium sized soup pan, add beef, chopped onions, chopped celery, potatoes and carrots. Add Seasoned Salt. Cook at low to medium heat, stirring occasionally until hamburger is fully cooked. Add can of diced tomatoes, including juice from the can. Add 2/3 can of tomato juice. Depending on consistency preference, the rest of juice can be added later. Add Bay leaves and stir until mixed well. Cover and allow simmering for up to 2 hours so the enticing flavor spreads throughout soup. This can serve up to 6. Add salt and pepper to taste for each bowl. Add some fresh baked bread or breadsticks or variety of crackers.

Do you have a favorite vegetable soup recipe? Post it here and share it with us.

For a healthy holiday gift idea go to Holiday Gifts From The Fruit Company

If you like my work and would like to buy me a coffee
click here

1 comment:

Anonymous said...

Všimol som si v mnohých hoci nie všetci môžu mať zachytil zmysel niektorých správ v podobe poštou alebo nálady, ktoré sa zdajú byť trochu času na Facebooku. To je čisto komerčná prevádzka v detinate viralizzare (používať termín drahý marketing)? Pravdepodobne je to marketingových operácií Family G, ktoré hrajú kľúčovú úlohu z najpopulárnejších sociálnych sietí na svete: zvedavosť.

Skutočnosť, alebo prevádzku on-line marketingu? V prípade posledne, pretože sme presvedčení, po určitú dobu, je logické, že funguje len čiastočne. FamilyG Ťažké narušenia a jasné, že Facebook má v posledných mesiacoch, od sociálnych sietí navrhnutý tak, aby každý mohol mať stránke venovanej svoje kontakty, prezentácie nesporné, že reláciu o Family G ich život bez omeškania, do víru reality hoden klasickej show, iste contribusice tak, že niektoré operácie trvať dlhšie ako iní pešo.

Family G je len to, že je on-line komunikáciu aj mlčania, momenty konfrontácia zaujímavý príspevok čítať, pretože oni môžu skutočne obohatiť a ochudobniť nás. Na dosiahnutie tohto cieľa vznešené, Family G sme mysleli na nejakú dobu blog, teraz blízko k zabudnutia a zabudnutia, ale vydláždil cestu pre obsah ako menej atraktívne.

Ale teraz sa zdá všetko podriadiť sa dominantné myšlienka Family G, čo nie je vždy, ak vôbec sa oženil nejpravdivější princípy on-line FamilyG komunikácie, ktorej cieľom je priniesť otázky týkajúce sa aktuálneho diania, svet je spoločensko-politickej, zábava siete, trendy v sieti. A ďalej uvažovať o možnostiach z marketingu cez Facebook, čo považujeme za veľmi málo, dostanete video s nejakou cennou.